Rituele Misdaad publicaties door Dawn Perlmutter, Ph.D.

Dawn Perlmutter, Ph.D., directeur van de Symbol Intelligence Group wordt beschouwd als een van de toonaangevende deskundigen op het gebied van symbolen, symbolische methodologieën, onbekende gebruiken en rituele misdaden.
Een verzameling van haar artikelen vindt u hier.

Met haar deskundige kennis voorziet Dawn Perlmutter, Ph.D., routinematig wetshandhavingsonderzoekers, defensie- en inlichtingendiensten van gespecialiseerde informatie om te helpen bij operaties, onderzoek en analyse.
Ze heeft politiediensten en openbare aanklagers geadviseerd over talrijke gevallen van rituele moord en heeft getuigenverklaringen afgelegd over rituele misdaden.

Dr. Perlmutter is een adjunct-professor van het Forensic Medicine Program aan het Philadelphia College of Osteopathic Medicine. Ze is de auteur van twee boeken: „Investigating Religious Terrorism and Ritualistic Crimes“ en „Symbols of Terrorism“, evenals van talrijke publicaties over ritueel geweld.

Waarschuwing!
De artikelen en boeken van Perlmutter bevatten zinnen die tot dissociatie kunnen leiden. We raden overlevenden van georganiseerd misbruik aan om dit niet te lezen zonder in het gezelschap te zijn van een vertrouwd persoon die geen overlevende is van ritueel misbruik.

The forensics of sacrifice

Blood rituals from art to murder

The-religious-practises-of-modern-satanists-and-terrorists