Lezing 5: De laatste ontwikkelingen rond transgenerationeel georganiseerd misbruik.

Deze lezing is een aanvullende lezing op het symposium en wordt nog een extra keer gegeven op dinsdagavond 21 december om 19.30.

Er komt hier een aparte link voor, stuur even een mailtje als u deze lezing bij wilt wonen en u ontvangt een uitnodiging.

Anne de Vries

In deze lezing vertellen Anne de Vries en Bas Kremer van het Kenniscentrum Transgenerationeel Georganiseerd Geweld over de laatste ontwikkelingen rond transgenerationeel georganiseerd misbruik.

Binnen deze lezing wordt in detail de organisatie van transgenerationele pedo-seksuele netwerken beschreven. Ook worden er voorbeelden getoond van bijvoorbeeld het bewust induceren van DIS door deze netwerken en verschillende door overlevers beschreven mind-control technieken.

Na afloop is er gelegenheid tot het stellen van vragen en met elkaar in gesprek te gaan. Al met al een confronterende lezing over een heftig onderwerp. Gezien het vertrouwelijke karakter en de gelegenheid aan bezoekers om vragen te stellen, is deze lezing alleen beschikbaar voor de directe aanmelders op 22 november.

Bas Kremer